zondag 28 november 2021

Merci spoedarts!

27-11-2021

  • Verkeersongeval vlucht op de K Albertlaan te Maaseik om 14.00 uur. B.A. (82j) fietst met zijn elektrische fiets over het fietspad van de rotonde en wordt aan de afslag richting Neeroeteren zijdelings aangereden door een rood voertuig met Nederlands kenteken dat de vlucht neemt. Verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 20.40 uur. K.A. (69j) rijdt in de richting van Genk en rijdt zonder enige aanleiding rechtdoor tegen de rotonde (Nationaal Parklaan) om vervolgens rechts in de verhoogde zandberm tot stilstand te komen. Dame zit vast in het voertuig gezien portieren in het zand van de berm vastzitten. Dame verliest het bewustzijn regelmatig en is zeer afwezig en verward. Politieploeg en een spoedarts in privé zijn reeds eerste hulp aan het bieden. Brandweer kan dame bevrijden en in stabiele toestand naar het ziekenhuis te Maaseik overbrengen. Takeling voertuig. Naar alle waarschijnlijkheid is dame tijdens het rijden het bewustzijn verloren.
  • Nachtlawaai op P J Hendrikxstraat te Dilsen om 22.30 uur. Er was een 30-jarige feestje bij iemand thuis. De muziek werd stil gezet.

28-11-2021

  • Nachtlawaai op Sportlaan te Maaseik om 00.25 uur. Betreft scoutslokalen. Zitten een 15-tal jongeren buiten. Ze gingen slapen.