maandag 29 november 2021

We zijn hier niet in Engeland hé!

 28-11-2021

  • Dronkenschap in een openbare plaats op Sparrendal te Dilsen-Stokkem om 19.54 uur. Ter plaatse treffen wij een 52-jarige man aan dewelke duidelijk dronken is. Hij komt niet uit zijn woorden en heeft moeite om op zijn benen te staan. Betrokkene wordt bestuurlijk aangehouden en wordt opgesloten in de stedelijke amigo ter ontnuchtering.

29-11-2021

  • Verkeer op Stationsstraat te Dilsen-Stokkem om 1.08 uur. Een voertuig met Nederlands kenteken is aan het spookrijden op de Rijksweg. Hierna wordt de rotonde te Elen nog in tegengestelde richting genomen. We gaan over tot interceptie. De 21-jarige bestuurster uit Nederland blaast positief. Het rijbewijs wordt ingetrokken voor 15 dagen. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 13.48 uur. Een 38-jarige bestuurder uit Heerlen (NL) vertrekt met zijn voertuig op de Rijksweg, doch het zicht is gehinderd door geparkeerde voertuigen. Wanneer betrokkene de Rijksweg oprijdt merkt hij het aankomende voertuig van een 53-jarige bestuurster niet op. Het komt tot een aanrijding. Het EAF wordt ingevuld.