zaterdag 27 november 2021

Gelukkig reden ze niet met een tank!

26-11-2021

  • Vandalisme op Sportlaan te Maaseik om 17.30 uur. B.I. wilde gaan zwemmen doch het zwembad is gesloten. Hij heeft dan de toegangspoortjes tot het zwembad kapot gestampt omdat hij per se binnen wilde. Ter plaatse, weigert alle medewerking, mee ten burele.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 12.40 uur. Kop-staart aanrijding tussen C.M. (49j) en K.M., EAF.
  • Verkeersongeval vlucht/gewapende weerspannigheid/sturen onder invloed/vreemdelingenwetgeving op de Stationsstraat te Maaseik om 22.15 uur. Melding dat een voertuig een glasbak heeft aangereden en gevlucht is. Politieploegen doen patrouille op zoek naar het voertuig en worden op de Bosmolenstraat gekruist door een voertuig dat aan de beschrijving voldoet. Het voertuig rijdt tegen hele hoge snelheid weg in de richting van de Diestersteenweg. Achtervolging en interceptie. De bestuurder tracht nog te vluchten en rijdt tegen het portier van het dienstvoertuig. Uiteindelijk arrestatie en overbrenging ten burele. De passagier verblijft illegaal in het land, dienst vreemdelingenzaken in kennis. De 33-jarige bestuurder is onder invloed. Parket ingelicht. Takeling voertuig en verhoor verdachte na ontnuchtering.

27-11-2021

  • Verdacht voertuig op Hoogstraat te Maaseik om 04.15 uur. Voertuig ter plaatse aangetroffen. Stond reglementair geparkeerd. Niemand in of rondom het voertuig, niet verdachts op te merken.