dinsdag 2 november 2021

Eind goed, al goed...

01-11-2021

  • Verkeersongeval stoffelijk op Grote Kerkstraat te Maaseik om 18.03 uur. Een 41-jarige bestuurster en een 33-jarige bestuurder, beiden uit Maaseik, komen in aanrijding met elkaar door het niet verlenen van  voorrang. Het EAF wordt ingevuld. De ademtesten waren Safe.
  • Gaslek op Kempenweg te Maaseik om 18.54 uur. Er komt een melding binnen van een gasgeur in een appartementsgebouw. De brandweer komt ter plaatse. Ze hebben de hoofdkraan dichtgedraaid, maar weten niet van waar de geur komt. Fluvius wordt in kennis gesteld en komt ter plaatse. Ondertussen worden al de bewoners geëvacueerd. Er wordt vastgesteld dat er een gasketel defect is. De installateur is ook ter plaatse. De defecte ketel wordt uitgeschakeld. Na controle mochten de bewoners terug naar hun woning.
  • Verdacht voertuig op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 23.55 uur. Tijdens een alcoholcontrole op de Boslaan ontwijkt een voertuig de controle door voor het dispositief een zandweg in te rijden. Wij rijden het voertuig na en kunnen het onderscheppen. De 58-jarige bestuurster uit Genk was in paniek omdat ze wat alcohol had gedronken. Samplertest was Safe.