zaterdag 13 november 2021

Pechvogels...

12-11-2021

  • Verkeersongeval met gewonden op Bleumerstraat te Maaseik om 13.05 uur. G.S. rijdt op de ovonde. V.N. komt met van de Maasbrug gereden maar vergist zich van afslag en slaat links de rotonde op. Hierdoor komt het tot een frontale botsing tussen beiden bestuurders. De bestuurders zijn licht gekwetst. G.S. wordt meegenomen naar het ziekenhuis ter controle. Beide voertuigen staan hinderlijk op de weg door de aanrijding. Tijdens de verkeersregeling worden aankomende vrachtwagens over een grasveld geleid. Hierdoor komt een vrachtwagen vast te zitten. Uiteindelijk kan de vrachtwagen los getrokken worden door de takeldienst. Ademtesten safe. PV.
  • Verkeersongeval met gewonden op Borreshoefstraat te Dilsen-Stokkem om 17.52 uur. Twee kinderen van 10 en 15 jaar komen van het kruispunt met de Rijksweg. Tijdens het oversteken van de straat worden ze aangereden. De kinderen worden meegenomen naar het ziekenhuis voor verzorging. Ouders worden verwittigd. De Borreshoefstraat werd tijdelijk afgezet voor de nodige vaststellingen. PV.
  • Hulpverlening aan personen op Ophovenstraat te Maaseik om 22.45 uur. Aan een werf dreigen hekken om te vallen. Wij gaan ter plaatse en plaatsen de hekken terug op hun plaats zodat de werf terug afgesloten is en het veilig is voor het doorgaand verkeer.