zondag 21 november 2021

Laat het gras maar groeien?

20-11-2021

  • Diefstal braak op Spoorwegstraat te Maaseik om 15.00 uur. Werfkeet werd opengebroken. Er werd een betonmixer en een waterpomp gestolen.
  • Diefstal geweld heterdaad op Rijksweg te Dilsen om 18.55 uur. Twee jongemannen, waarvan één gewapend met een mes, plegen een overval in de supermarkt Okay. Onder bedreiging van het mes wordt een geldsom buitgemaakt. Het gerechtelijk Labo komt ter plaatse. Camerabeelden en getuigen worden geexploiteerd.
  • Nachtlawaai op Hiegaetsweg te Dilsen om 22.00 uur. Veel volk aan de Chiro, muziek hoorbaar maar niet storend. Hebben vergunning.

21-11-2021

  • Corona op Markt te Maaseik om 00.40 uur. De politieploeg stelt vast dat er veel volk aanwezig is in een horecazaak. Veel rondlopend en dansend volk in het café. Niemand draagt er een mondmasker. Gezien eerdere problemen en schending maatregelen tijdens eerdere coronagolven wordt een controle uitgevoerd in het café. Het personeel en de aanwezigen worden gewezen op de geldende regelgeving. Waar nodig worden de mondmaskers opgezet. De uitbater zal later nog aangesproken worden.  
  • Verdacht voertuig op Maaseikerlaan te Maaseik om 01.50 uur. Tijdens patrouille treft de politieploeg een zitmaaier aan op het fietspad. Takeling.