woensdag 15 juli 2009

Bonnies & Clyde!

14-07-2009

  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 16.30 uur. H.E. (65j) uit Dilsen verlaat met haar wagen de parkeerstrook en rijdt onmiddellijk het linkerrijvak op teneinde haar voertuig te keren, richting Dilsen. Zij wordt dan door de achteropkomende S.F. (57j) uit Maasmechelen aangereden. EAF.
  • Niet-verzekerd voertuig op Vrietselstraat te Dilsen. W.M. uit Dilsen heeft geen schouwing noch verzekering. Takeling voertuig.
15-07-2009

  • Sluikstorten op Bakkershoefstraat te Dilsen. 6 vuilniszakken werden achtergelaten. Stadsdiensten werden verwittigd en zullen de vuilniszakken ophalen.
  • Weglopen minderjarigen/diefstal/Verkeersongeval op M Koningsstraat te Maaseik. Een 15-jarige jongen uit Maaseik was samen met een 15-jarig meisje uit Tongeren en een 17-jarige dame uit Maasmechelen weggelopen uit de instelling van Munsterbilzen. De drie hebben in Bilzen een brommer gestolen waarmee ze uiteindelijk in Neeroeteren gevallen zijn waardoor de Maaseikenaar gekwetst werd overgebracht naar het ziekenhuis te Maaseik. De drie werden terug overgebracht naar Bilzen.
  • Aantreffen gestolen/geseind voertuig op V Eycklaan te Maaseik. De politieploeg treft een CITROEN C4 grijs aan met Nederlands kenteken; Het voertuig blijkt in april gestolen te zijn in Sittard (NL). Het voertuig wordt getakeld en onderzocht door het gerechtelijk labo.