zaterdag 11 juli 2009

OLS 2009. Winnaar St Jan Grubbenvorst. Proficiat en... Oef!

10-07-2009

  • Verkeersongeval op de Acht Meilaan te Maaseik om 16.00 uur. Vrachtwagen DAF bestuurd door V.P. (57j) uit Uden (NL) staat rechts van de rijrichting geparkeerd en is goederen aan het leveren. Het laadplatform staat gelijk met de laadvloer. Autobus DE LIJN bestuurd door H.K. (24j) uit Maaseik komt van rotonde Bospoort en rijdt Acht Meilaan op. Ze maakt naar eigen zeggen een inschattingsfout en rijdt met rechtervoorkant tegen laadplatform. Tijdelijk werd de Acht Meilaan richting Kinrooi afgesloten voor doorgaand verkeer. EAF.
  • Diefstal op Sportlaan te Maaseik. De portefeuille van een inwoner uit Kinrooi werd gestolen uit tas in zwembad.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 19.15 uur. B.B. (30j) uit Genk rijdt op de Rijksweg richting Maasmechelen en volgt op de turbo rotonde de afslagstrook richting Boslaan. Daar raakt hij de borduur met zijn wiel waarop de auto zich dwars gooit en de dieperik in rijdt, 3 m lager het maisveld in. Geen derden bij betrokken.
11-07-2009

  • Drugs op Herenlaakweg te Maaseik. Bij ctl voertuig worden bij een jongere uit Maaseik en twee uit Kinrooi verdovende middelen aangetroffen.