woensdag 1 juli 2009

Wie zulke vrienden heeft, hoeft geen vijanden!

30-06-2009

  • Verkeersongeval op de Dilserweg/Fortstraat te Maaseik om 19.20 uur tussen twee bromfietsers. S.M. (33j) uit Maaseik reed tegen het verkeer in en botste zo tegen S.G. (16j) uit Maaseik.
  • Diefstal fiets op Stokkemerbaan te Dilsen.
  • Diefstal op Lemmenshoefstraat te Dilsen. Jongeren zijn samen frietje gaan eten. P.S. heeft zijn GSM laten liggen op de tafel. Hij is vertrokken en vergeten de GSM mee te nemen. Even later denkt hij eraan en gaat terug. Dan is de GSM weg. Verschillende vrienden van slachtoffer krijgen SMS van een persoon waarin de geboortedatum gevraagd wordt van slachtoffer, dit om de code te kraken van de gsm. D.K. uit Dilsen wordt geidentificeerd als verdachte, de gsm wordt aangetroffen, PV wordt opgesteld.
01-07-2009

  • Niet-verzekerd voertuig/Drugs/Weerspannigheid op Markt te Maaseik om 01.10 uur. Broer van E.L. staat met diens niet-verzekerde auto op de Markt. Wanneer de politieploeg wil overgaan tot takeling van voertuig komt eigenaar E.L. er ineens met vier kompanen aan en beginnen zich weerspannig te gedragen. E.L. gaat in wagen zitten en weigert sleutels af te geven. Uiteindelijk wordt verdachte met gepaste dwang aangehouden en ten burele gebracht, verdachte was tevens in het bezit van een hoeveelheid weed. Betrokkene zal zich later voor de rechtbank dienen te verantwoorden.