donderdag 30 juli 2009

Ik gebruikte vroeger wasknijper en speelkaarten. Flapflap.

29-07-2009

  • Verkeersongeval op de Misweg te Maaseik om 18.15 uur. S.S. (26j) uit Maaseik komt uit de Misweg en wil de Maaseikerlaan oprijden. Ziet B.M. (12j) niet fietsen. Raakt hem lichtjes. EAF.
  • Onverantwoord rijgedrag/Drugs op K Boudewijnlaan te Maaseik om 18.20 uur. Een man loopt met fiets aan de hand richting centrum Maaseik via de ring, doet onverantwoorde dingen, steekt straat voortdurend over. Ploeg ter plaatse, K.W. (38j) uit Maaseik wordt naar ziekenhuis gebracht. Hij is bij onze diensten gekend als drugsgebruiker. Enkele uren later wordt de ploeg in bijstand geroepen door het ziekenhuispersoneel, betrokkene is aan het flippen, is vermoedelijk onder invloed van vloeibare XTC.
  • VKOSS Vlucht op de Oude baan te Dilsen om 16.20 uur. Fietster V.L. (62j) uit Dilsen werd omgereden door een auto die doorreed. Enkele uren later kan veroorzaker B.J. uit Dilsen aangetroffen worden, zegt dat hij niets gevoeld heeft.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 17.15 uur. Ter plaatse ligt de bestuurder en de moto. Motard W.D. (29j) uit Dilsen was aan het racen met een wagen. Op een bepaald moment heeft de motorijder de controle over het stuur verloren ingevolge een klapband. Hij is beginnen slingeren en vervolgens de grasberm langs de Boslaan ingevlogen rakelings langs een verlichtingspaal en boom om tenslotte tegen de grond te smakken. Bestuurder is nog bij bewustzijn. Heeft open arm breuk. Droeg enkel leren jasje en jeans. Moto werd getakeld, pertotalleke.
30-07-2009

  • Sturen onder invloed op Rijksweg te Dilsen om 01.00 uur. S.M. (50j) uit Maaseik blaast A, rijbewijs ingehouden.
  • Vandalisme op Steenweg nr Nrt. Z.H. is aangekomen na sluitingstijd. Nog enkele klanten binnen, dus hij wil ook binnen. Toegang wordt hem geweigerd wegens al gesloten. Slaat ruit van toegangsdeur stuk.
  • Diefstal braak op Bautshoefstraat te Dilsen. Nadeel niet bekend, verder onderzoek door recherche.
  • Verkeersongeval op Kantonsweg te Dilsen om 12.00 uur. V.M. (13j) uit Dilsen zit als passagier achter op de fiets bij L.D. (13j) uit Maaseik. V.M. raakte met zijn voet tussen de spaken van het achterwiel.