woensdag 8 juli 2009

't Is ook nóóit goed en........... dat zaakje stinkt!

07-07-2009

  • Diefstal moto op Kerkplein te Maaseik tnv T.A. uit Swalmen (NL). Motor Harley Davidson gestolen, stond geparkeerd aan kerk afgesloten met twee afzonderlijke sloten.
  • Verkeersongeval vlucht op de Dilserweg te Maaseik om 16.45 uur. S.J. uit Maaseik, bestuurder van een vrachtwagen wordt aan de linker voorzijde aangereden door een passerende personenwagen. Hierop neemt het laatste voertuig de vlucht. Op de plaats van de aanrijding ligt een stuk bumper en een nummerplaat. De nummerplaat blijkt geschrapt, verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Dilserweg te Maaseik om 17.00 uur. Kop-staart aanrijding tussen C.D. en H.M. uit Maaseik, EAF.
  • Niet-verzekerd voertuig op Kantonsweg te Dilsen. Een inwoonster staat voor de deur bij de moeder van haar ex-vriend. Een hoop kabaal op straat. De vrouw, waar de laatste weken regelmatig politie inzet vereist was, verwijt de ploeg dat de politie niets doet omtrent haar problemen. Ze rijdt evenwel rond met een NIET-verzekerd voertuig en ZONDER rijbewijs met een bromfiets klasse B. PV opgesteld + takeling bromfiets. En toen .... kreeg de ploeg het verwijt dat ze wel iets deden.
08-07-2009

  • Poging diefstal braak op B Philipslaan te Maaseik tnv GB. Er werden gaten in dak gemaakt. In de zaak stonden enkele zakken met winkelwaren klaar, op het dak eveneens. Het inbraakalarm was afgegaan waardoor de daders zijn gevlucht zonder buit. Verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Bergeindestraat te Maaseik om 05.30 uur. Een personenwagen MERCEDES staat op de kruising van de Bergeindestraat en de Kasteelstraat. De wagen was total los. De wagen was afgesloten en de bestuurder was niet meer ter plaatse. Wagen werd getakeld. De eigenaar kon nog niet worden aangetroffen.
  • Verkeersongeval op de Weertersteenweg te Maaseik om 07.10 uur. O.A. (53j) uit Maaseik komt uit de Oude Baan en wil de Weertersteenweg oversteken richting V. Eycklaan. G.V. (47j) uit Maaseik rijdt op de Acht Meilaan richting Kinrooi en kan de overstekende wagen niet meer ontwijken. O.A. blaast positief, rijbewijs ingetrokken.
  • Poging diefstal braak op Heppersteenweg te Maaseik. Sloten van deuren beschadigd.
  • Milieu/bouwovertreding op Bosstraat te Maaseik. In de Bosstraat hangt een mazoutgeur. In een pand zijn verbouwingswerken in uitvoering. In de kelder heeft men de mazouttank leeggemaakt en opengeslepen. Contact milieudienst en brandweer. Werken laten stillleggen. De uitvoerder van de werken uit Antwerpen was niet in het bezit van de nodige vergunningen en werkte ook niet op de geijkte wijze.