zondag 5 juli 2009

Wat een zeikerd!

04-07-2009

  • Verkeersongeval op de Breeerweg te Maaseik om 13.00 uur. D.P. (48j) uit Antwerpen verliest in bocht Breeërweg de controle over het stuur van zijn moto en komt in gracht terecht. Werd licht gekwetst.
  • Verkeersongeval op Bergerven te Maaseik. C.M. (19j) uit As dient uit te wijken voor een overstekend ree en komt met zijn wagen tegen boom terecht.
  • Vandalisme op Neeroeterenstraat te Maaseik. Toegangspoort beschadigd.
05-07-2009

  • Nachtlawaai op Herenlaakweg te Maaseik. In de loop van de avond verschillende meldingen van nachtlawaai, om 02.00 uur werd dan de muziek stilgezet.
  • Misbruik van vertrouwen op Bergerstraat te Maaseik. Drie personen nemen Nederlandse taxi. M.J. werd als laatste afgezet. Hij ging alles betalen. Onderweg moest hij urineren. De taxichauffeur laat hem uitstappen zodat hij tegen een boom kan urineren. M.J. zet het echter op een lopen. De taxichauffeur rijdt dan naar het huis waar hij eerder de twee andere personen heeft afgezet en wacht op de komst van de politieploeg. Wanneer de ploeg het verhaal van de taxichauffeur aanhoort komt N.B. aangelopen. Hij heeft ook in de taxi gezeten. Hij ging ervan uit dat M.J. zou betalen. Na bemiddeling werd de taxichauffeur betaald.
  • Poging diefstal fiets/Brand/brandstichting op Maastrichterstwg om 08.50 uur. Melding dat een allochtoon een fiets probeerde te stelen, omstaanders proberen hem tegen te houden. Gelijktijdig komt de melding dat er iets verder een vrachtwagen in brand staat. Ploeg ter plaatse, de verdachte werd gekwetst overgebracht naar het ziekenhuis. Bij aankomst ploegen in ziekenhuis verzet verdachte zich hevig. Hij wordt na verzorging geboeid overgebracht naar het politiebureel. A.B. uit Dilsen wordt gearresteerd. Hij geeft toe dat hij de fiets wilde stelen doch ontkent iets met de brandstichting te maken te hebben. Pdk verwittigd, bijstand gerechtelijk labo, verder onderzoek.