zaterdag 25 juli 2009

De ideale man drinkt niet, rookt niet, flirt niet en bestaat niet!

24-07-2009

  • Drugs op Stationsstraat te Dilsen. Ctl voertuig. Bestuurder J.J. uit Dilsen heeft voorlopig rijbewijs, PV opgesteld. Passagier V.W. uit Dilsen had cannabis op zak. Passagier J.B. uit Bree heeft 7 zakjes cannabis op zak. Huiszoeking levert nog XTC en speed op.
25-07-2009

  • Opzettelijke slagen op Vlessersweg te Dilsen om 04.20 uur. T.M. uit Dilsen is op een fuif een meisje tegengekomen. T.M en zijn vriend V.M. maakten de afspraak om het meisje met de auto naar huis te brengen. Onderweg stoppen ze om nog wat te praten wanneer een camionette naast hen stopt waarvan de bestuurder uitstapt, het portier opent en T.M. een vuistslag geeft. Tijdens de daaropvolgende schermutseling trok de verdachte zich los en stapte in zijn camionette en reed weg, verder onderzoek. Betrof vermoedelijk ex-vriendje van meisje.
  • VKOSS vlucht op de Markt te Maaseik om 02.30 uur. N.M. (24j) uit Maaseik rijdt over de Markt. Hij ziet een Nederlandse BMW achteruitrijden. N.M. stopt zijn voertuig en gebruikt de lichtclaxon. Nederlandse BMW blijft echter achteruitrijden en het komt tot een aanrijding. Bestuurder van Nederlands voertuig neemt de vlucht. De Nederlandse collega's worden verwittigd en kunnen de dader onderscheppen in STEIN (NL). Bestuurder was dronken.