dinsdag 21 juli 2009

Ging zeker naar "den défilé"?

20-07-2009

  • Diefstal op Nielerstraat te Maaseik. Eén van de vlaggen is gestolen aan de St Donatus Kapel te Dorne.
  • Poging diefstal op Kloosterbempden te Maaseik. G.H uit Roosteren (NL) had drie barkrukken gekocht in de winkel. Hij had die buiten aan de deur geplaatst en ging snel zijn auto uit de ondergrondse parking halen. Toen hij boven kwam had een allochtoon reeds twee van de drie stoelen ingeladen in zijn eigen auto. De laatste stoel droeg hij net naar zijn auto toen de eigenaar kwam opdagen. Die heeft hem de stoel uit de handen getrokken. Daarop dreigde de vreemdeling de politie te halen. Twee winkeljongens die benadeelde hadden geholpen in de winkel zijn hem toen ter hulp gekomen en hebben de vreemdeling overtuigd. De stoelen ginden terug naar de rechtmatige eigenaar. De verdachte is daarop in volle vaart vertrokken. Verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Vlessersweg te Dilsen om 14.30 uur. Aanrijding tussen M.G. (66j) en B.G. (72j) uit Dilsen, EAF.
  • Verkeersongeval op de Borreshoefstraat te Dilsen om 21.20 uur. N.K. (19j) uit Dilsen verliest de ctl over het stuur bij het indraaien vanaf de Rijksweg naar de Borreshoefstraat. Hij belandt in het decor (schade openbaar domein). Bestuurder heeft een voorlopig rijbewijs.
21-07-2009

  • Rijden onder invloed op Bleumerstraat te Maaseik. Naar aanleiding van een verkeerscontrole wordt R.A. uit Kinrooi onderworpen aan een ademtest. Deze resulteert positief. Het rijbewijs wordt ingetrokken.