woensdag 29 juli 2009

Een straf kan ontnuchterend werken!

28-07-2009

  • Niet-verzekerd voertuig op Maastrichterstwg te Maaseik. Tijdens patrouille wordt een voertuig met 2 duplicaat kentekenplaten opgemerkt. Controle voertuig blijkt, kentekenplaat geschrapt, niet verzekerd voertuig. Voertuig wordt getakeld.
  • Diefstal op Bokkerijdersweg te Maaseik, enkele vlaggen gestolen.
  • Verdacht persoon/drugs op de Kluisstraat te Maaseik. Melding van een verwarde man in de straat. Hij is al een paar keer op en af de straat gegaan. Ter plaatse wordt D.P. (30j) uit Bree aangetroffen, hij kan niet op zijn benen blijven staan. Meegenomen ten burele, er is geen woord uit te krijgen. Ter ontnuchtering in cel. Betrokkene is gekend inzake drugs. Ter plaatse worden in zijn voertuig meerdere gereedschappen aangetroffen, verder onderzoek dient uit te wijzen of het verband houdt met misdrijven.
  • Terugvinden verdwenen minderjarige te Genk. Op 28 juli 2009 omstreeks 21.30 uur werd de vermiste Gerits Sofie aangetroffen door de politie te Genk. Betrokkene werd verenigd met haar ouders, verder onderzoek wordt gevoerd omtrent de omstandigheden. De politie Maasland dankt media, collega's en alle andere partijen die het mogelijk maakten dat de zaak tot een goed einde werd gebracht.