woensdag 7 augustus 2019

Even geluk gehad...

06-08-2019

  • Verkeersongeval stoffelijk op Keizerskamp te Dilsen-Stokkem om 13.30 uur. Partijen, een 15-jarige fietser en een 57-jarige autobestuurder, komen ten burele voor het invullen van een aanrijdingsformulier. 
  • Verkeersinbreuken op Brugstraat te Dilsen-Stokkem om 18.58 uur. Tijdens statische alcoholcontrole gaan wij over tot controle van een voertuig. Wij stellen vast dat de 38-jarige bestuurder geen drager is van de veiligheidsgordel. Bij de controle stellen wij tevens vast dat het rijbewijs vervallen is. Betrokkene wordt onderworpen aan een drugtest in het verkeer en test positief. PV wordt opgesteld en het rijbewijs wordt ingetrokken. 
  • Drenkeling op Oude Baan te Dilsen-Stokkem om 21.15 uur. Een 66-jarige man uit Maasmechelen is ter hoogte van het voetbalplein van Lanklaar in het kanaal gesukkeld. Een 16-jarige is hem achterna gesprongen en met behulp van enkele anderen hebben ze hem op het droge gekregen. Betrokkene wordt naar huis gebracht.
  • Brand van een woning op Maïsstraat te Dilsen-Stokkem om 23.23 uur. Ter plaatse staat de 61-jarige bewoner reeds buiten. Het huis is vanbinnen volledig verwoest. Er zijn geen gewonden. Brand is vermoedelijk ontstaan door een kortsluiting. Benadeelde gaat bij familie verblijven. Brandweer dient lang na te blussen.

07-08-2019

  • Afval achterlaten op Kantonsweg te Dilsen-Stokkem om 01.22 uur. Enkele jongeren van een jeugdvereniging zijn op dropping. Zij gaan te voet verder in de richting van hun kampplaats. Hen aangemaand hun afval mee te nemen en op te ruimen. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Scholtisplein te Maaseik om 10.22 uur. Betreft een kop-staart aanrijding. Geholpen met het invullen van het EAF.