zaterdag 17 augustus 2019

Immobiel?!?

16-08-2019

  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 13.20 uur. Betreft een kop-staart aanrijding tussen twee personenwagens. De 21-jarige bestuurder uit Maaseik kan geen rijbewijs voorleggen. Via navraag blijkt dat het rijbewijs ingetrokken werd. Het voertuig wordt geïmmobiliseerd tot het einde van het rijverbod. PV’s worden opgesteld.
  • Verlies benzine op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 16.02 uur. Oliespoor op de Boslaan aan de turborotonde. De brandweer komt ter plaatse en reinigt de rijbaan.

17-08-2019

  • Brand op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 01.05 uur. Ter plaatse staat een soort van woonwagen in brand. Wij zetten een perimeter in en doen de poort open voor de brandweer. Brandweer ter plaatse om te blussen. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Verloren Kost te Maaseik om 04.30 uur. Een 34-jarige bestuurder uit Maaseik komt in aanrijding met een geparkeerd voertuig. Het aangereden voertuig schuift door waardoor er 3 andere personenauto's, dewelke in rij geparkeerd staan, eveneens schade oplopen. De bestuurder legt een positieve ademtest af. Twee voertuigen worden getakeld. PV wordt opgesteld.