donderdag 8 augustus 2019

Rust in vrede.

07-08-2019

  • Verkeersongeval stoffelijk op Kloosterbempden te Maaseik om 10.30 uur. Het voertuig van een 73-jarige bestuurder uit Dilsen-Stokkem is aangereden door onbekenden. Het voertuig raakt beschadigd. Aangifte ten burele.
  • Sturen onder invloed op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 21.48 uur. Een voertuig had twee rijvakken nodig op de Rijksweg om zich te verplaatsen. Wij volgen het voertuig aan een hoge snelheid alwaar maar 70 km/u is toegelaten. Wij gaan over tot controle van de 75-jarige bestuurster uit Maaseik. Betrokkene blaast Alarm. Inhouding rijbewijs voor de duur van 3 uur. PV verkeer wordt opgesteld. 
  • Nachtlawaai muziek op Ridderpadstraat te Maaseik om 23.47 uur. Betreft een scoutsgroep op dropping. De groep was reeds verder onderweg naar de kampplaats.

08-08-2019

  • Misbruik van vertrouwen op Molenweg te Dilsen-Stokkem. Melding van telefonische contactname van een incassobureau over een openstaande factuur. Deze diende onmiddellijk betaald te worden om beslag te vermijden. De gegevens voor betaling werden via mail overgemaakt. Het nummer is gekend bij gelijkaardige pogingen oplichting, alsook de naam van het zogenaamde incassobureau. Geen nadeel.  
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Een 26-jarige bestuurder werd voor de versmalling van de ovonde nog voorbij gestoken. Zijn voertuig werd hierbij licht aangereden. Het aanrijdende voertuig vervolgt zijn weg. Aangifte ten burele. 
  • Verkeersongeval met dodelijke afloop op Kinrooiersteenweg te Maaseik om 10.37 uur. Een 22-jarige bestuurder uit Maaseik rijdt met zijn voertuig op de Kinrooiersteenweg komende uit Kinrooi, rijdende in de richting van Neeroeteren. Hij rijdt frontaal tegen een boom. De bestuurder overlijdt ter plaatse. Een deskundige gaat ter plaatse. De politiezone Maasland wenst haar deelneming te betuigen aan nabestaanden, familie en vrienden.