vrijdag 2 augustus 2019

Zo onschuldig als een kind?

01-08-2019

  • Sluikstorten afvalstoffen op Heulentakstraat te Dilsen-Stokkem om 16.29 uur. 6 volle PMD-zakken staan bij de ingang van het park. Vermoedelijk achtergelaten gezien het containerpark gesloten is. Herkomst niet te achterhalen.
  • Nachtlawaai personen op Kleine Kerkstraat te Maaseik om 22.00 uur. Er zouden kinderen op straat veel lawaai aan het maken zijn. Patrouille is negatief. Geen kinderen meer aangetroffen; alles is rustig.
  • Aantreffen geseind voorwerp op Borreshoefstraat te Dilsen-Stokkem om 22.43 uur. Twee minderjarigen werden al wandelend aangetroffen naast een bromfiets. De bromfiets staat geseind als gestolen. Betrokkenen worden meegenomen ten burele, maar mogen beschikken met een uitnodiging tot verhoor. Takeling bromfiets.

02-08-2019

  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 06.09 uur. Een 21-jarige bestuurder uit Maasmechelen wil veranderen naar de linker rijstrook, doch deze merkt de 34-jarige bestuurster uit Maaseik niet op. Ze moet uitwijken en rijdt zo tegen de middenberm aan. EAF wordt opgesteld. Het voertuig wordt getakeld. 
  • Verkeersongeval op Venlosesteenweg te Maaseik om 12.06 uur. Betreft een kop-staart aanrijding tussen een Duits en een Belgisch voertuig. Pv wordt opgesteld.