dinsdag 20 augustus 2019

Geflügelde jongeren gevlogen ...

19-08-2019

  • Sluikstorten op Tugela te Dilsen-Stokkem om 19.30 uur. Ter plaatse treffen we de 13-jarige melder aan. Jongeren hebben aan het bankje op het pleintje vuil achtergelaten. De rommel is inderdaad extreem. Wij vinden verschillende flessen drank en Flügel alsook een achtergelaten rugzak met een hoop papieren zakken. Nazicht in de omgeving maar niemand aangetroffen. Stad in kennis gesteld.
  • Verdachte gedragingen op Haagstraat te Dilsen-Stokkem om 23.30 uur. Er zouden enkele jongeren op het dak lopen. Ter plaatse gaat het alarm van de school af. Geen jongeren te bespeuren. Volgens omstaanders zou het alarm al de gehele tijd afgaan. Alarm resetten biedt geen soelaas. Brandweer gevorderd. De batterij werd uit de buitenunit genomen.

20-08-2019

  • Verdachte gedragingen op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 10.21 uur. Een fietser is in de gracht gevallen. Betrokkene blijkt onder invloed van drugs te zijn en kan amper op zijn benen staan. Hij blijkt bovendien nog drugs op zak te hebben. Meegenomen ten burele en opsluiting in de cel.
  • Fietsdiefstal op Sint-Laurentiusweg te Maaseik.  Betreft een grijze herenfiets met 21 versnellingen. Aangifte ten burele.