zondag 18 augustus 2019

Wat alcohol kan aanrichten...

17-08-2019

  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 19.00 uur. Een 75-jarige bestuurster uit Maasmechelen heeft het rode licht niet gezien. Een 20-jarige bestuurder uit Maasmechelen vertrekt aan Rachels bij groen licht om het kruispunt op te rijden, waarbij het tot een aanrijding komt. Beide partijen leggen een negatieve ademtest af. Pv wordt opgesteld.

18-08-2019

  • Dronkenschap op Boyerweg te Dilsen-Stokkem om 01.50 uur. Een 43-jarige man wordt van zijn vrijheid benomen en ter ontnuchtering opgesloten voor openbare dronkenschap. Tijdens de interventie werden beschadigingen aangebracht aan het dienstvoertuig. PV’s zullen opgesteld worden. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 4.28 uur. Een 49-jarige bestuurder uit Maasbracht (NL) vertrekt met zijn voertuig en rijdt een geparkeerde vrachtwagen aan. Het voertuig rijdt verder op drie wielen voordat het in de voortuin van een huis tot stilstand komt. Betrokkene legt een positieve ademtest af. Takeling voertuig. PV wordt opgesteld. 
  • Parkeren op Tugela te Dilsen-Stokkem om 07.27 uur. Er staan twee wagens in de weg voor de markt. Voertuigen worden getakeld.