zondag 4 augustus 2019

Rust in vrede!

03-08-2019

  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 09.11 uur. Een 19-jarige fietser komt in aanrijding met een geparkeerde vrachtwagen, waardoor ze ten val komt. Ze wordt overgebracht naar ZMK Maaseik voor verzorging. Er is geen schade aan de vrachtwagen.
  • Diefstal van een fiets op Kloosterbempden te Maaseik om 12.38 uur. Slachtoffer parkeert haar elektrische fiets slotvast. Tijdens  het winkelen wordt haar fiets gestolen. Verder onderzoek volgt. PV wordt opgesteld. 
  • Verlies lading goederen op Venlosesteenweg te Maaseik om 15.22 uur. Ter plaatse is een aanhangwagen los gekomen. Op de rijbaan ligt wat polystyreen schuim. Takelwagen was reeds aanwezig. 
  • Oplichting zonder internet op Burg. Henrylaan te Dilsen-Stokkem om 16.29 uur. Er werd een wisseltruc uitgevoerd bij de kassa. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval met dodelijke afloop op Kinrooiersteenweg te Maaseik om 18.38 uur. Een 31-jarige bestuurder rijdt frontaal in op de achterzijde van zijn 49-jarige voorligger. Het voertuig van de voorligger steekt de baan over en komt zwaar in aanraking met een boom. De vrouwelijke passagier uit Nederland overlijdt ter plaatse. De bestuurder wordt overgebracht naar het ziekenhuis Oost-Limburg te Genk, maar bezwijkt later aan zijn verwondingen. De bestuurder van het aanrijdende voertuig legt een positieve ademtest af. De politiezone Maasland wenst haar deelneming te betuigen aan nabestaanden, familie en vrienden.

04-08-2019

  • Diefstal voertuig op Vilvertstraat te Dilsen-Stokkem om 06.23 uur. Diefstal van een BMW 7-reeks. Verder onderzoek volgt.