donderdag 15 augustus 2019

Geen reclame meer...

14-08-2019

  • Hinderend voertuig op Grote Kerkstraat te Maaseik om 14.24 uur. Melding dat een voertuig van de parking gerold is en op de rijbaan staat. Ploeg verkeer verzet het voertuig.
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Ophovenstraat te Maaseik om 14.39 uur. Een bestuurder van een  vrachtwagen heeft de brievenbus en het elektriciteitskastje aan de woning aangereden. Telefonisch contact met de firma. Ze gingen hun bestuurder verwittigen en de schade onderling regelen. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 15.21 uur. Een 56-jarige bestuurster uit As raakt ten gevolge van een klapband van haar rijvak af. Zij komt hierbij in aanrijding met het voertuig  van een 56-jarige bestuurster uit Dilsen-Stokkem. De boorddocumenten van beide bestuursters zijn in orde. Het EAF wordt ingevuld. Beide voertuigen worden getakeld.
  • Nachtlawaai personen op Sportlaan te Maaseik om 22.57 uur. Ter plaatse stonden enkele jongeren onder het afdak van de sporthal. De muziek stond reeds uit. Aanzeggingen gedaan; ze waren rustig.