zaterdag 3 mei 2008

Fiets hem erin!

02-05-2008
  • Sturen onder invloed/Sturen spijts verval op K Boudewijnlaan te Maaseik een inwoner uit Maaseik werd omstreeks 00.30 uur onderworpen aan een ademtest die resulteerde in 'P'. Het rijbewijs van betrokkene werd voor de duur van 6 uur ingehouden. Omstreeks 03.40 uur ziet de politiepatrouille het voertuig rijden op de Koning Boudewijnlaan te Maaseik. Bestuurder van het voertuig rijdt met het voertuig spijts verval. Gezien de bestuurder van het voertuig rijdt spijts verval wordt het voertuig ingehouden.
  • Opzettelijke slagen op Spreeuwerstraat te Maaseik, een anonieme melder laat weten dat een jongen een meisje aan het afslaan is, ter plaatse, betreft een ruzie tussen ex-partners T.B. uit Maasmechelen en P.C. uit Maaseik waarbij aan beide zijden slagen vallen. Beide partijen zijn gekend bij onze diensten. Beide partijen verhoord, contact opgenomen met parket. Iedereen mag beschikken.
  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 17.10 uur, S.A. uit Maaseik reed met haar wagen over de Ophovenstraat in de richting van de Maaseikerlaan. Aangekomen t.h.v. de parking van winkel 'de Spar' draait ze naar links teneinde de parking op te rijden. Tijdens dit maneuver merkt ze de tegemoetkomende motorrijder S.M. uit Maaseik niet op. De bestuurder van de motorfiets moet hierdoor plots remmen om een aanrijding te voorkomen en komt ten val. De motor schuift tegen de wagen aan. S.M. heeft hierbij lichte schaafwonden aan beide handen opgelopen doch heeft geen dokter nodig.

03-05-2008

  • Vandalisme op K kerkstraat te Maaseik tnv V.G. uit Susteren, twee buitenspiegels afgetrapt.
  • Diefstal fiets op Europalaan te Dilsen, melder is langs het kanaal aan het fietsen. Onder en op de brug staan enkele jongeren. Eén van de jongeren gooit vanaf de brug een fiets in het kanaal. Melder herkent één van de jongeren onder de brug. De Politie komt het bewuste groepje jongeren tegen. Zij ontkennen alles. De gsm's van de andere jongeren worden gecontroleerd. Er staan inderdaad filmpjes op van aan de brug. Iedereen ontkent iets met de fiets te maken te hebben. De zaak wordt verder onderzocht.