zondag 11 mei 2008

Only Fools and Horses!


  • Nachtlawaai op Lindenlaan, Groep jongeren is lawaai aan het maken op de Lindenlaan. Zouden tegen brievenbussen aan het stampen zijn. Personen kunnen aantreffen op de Lindenlaan. 7 jongeren van Sittard(NL) komen terug van een feestje en gaan bij een vriend op de Oude Ophoverbaan slapen. Personen aangemaand het rustig te houden. Patrouille in de buurt tot personen op de Oude Ophoverbaan waren. Geen schade aan brievenbus kunnen aantreffen. Geen andere schade op de wijk.
  • Verkeersongeval te Elen langs de Maas om 17.20 uur, S.R. uit Dilsen rijdt met de motorfiets van zijn nonkel over De Damiaan te Elen. Ergens ter hoogte van een paardenweide is een koord over de veldweg gespannen waardoor de motorrijder ten val komt zonder veel erg. Een inwoner uit Maaseik had zijn paarden van weide verhuisd. Hij verklaart echter zeer voorzichtig gewerkt te hebben en het koord enkel ontspannen op de veldweg gelegd te hebben. Pv werd opgesteld.
  • Burentwist op Gasthuisveld te Maaseik, een inwoner is met tuinslang water aan het binnenspuiten bij zijn buurvrouw omdat deze de TV te hard heeft staan.