vrijdag 2 mei 2008

Jupiler! Mannen weten waarom!

01-05-2008
  • Onopzettelijke slagen te Opoeteren tijdens voetbaltornooi. Er is in de kantine een discussie ontstaan nadat er met champagne gespoten was. Er is voedsel heen en weer gegooid tussen 2 tafels. Op een gegeven moment is er dan een glas in de lucht gegooid. Een van de scherven zou iemand in het gezicht geraakt hebben. Persoon zou naar ziekenhuis zijn. Dader is onbekend. Aantal mensen om inlichtingen gevraagd. Iedereen in verre staat van dronkenschap dus geen nuttige info gekregen. Slachtoffer nooit aangekomen in ziekenhuis.

02-05-2008

  • Sturen onder invloed op Molenweg te Maaseik om 09.10 uur, B.R. uit Dilsen heeft vooraan in het voertuig een open blik JUPILER in de bekerhouder. Er is een weinig uit het blik. Bestuurder verklaart dat dit nog van de avond voordien is. Ademtest geeft als resultaat "P". Rijbewijs ingehouden.
  • Diefstal uit voertuig op Grotlaan te Maaseik, Uit de bestelwagen werd allerhande werkmateriaal gestolen waaronder boormachine, zagen en nagelpistolen.
  • Verkeersongeval vlucht op de Bosstraat te Maaseik om 10.00 uur, onbekende bestelwagen rijdt tegen fietsrek en boompje, mogelijke veroorzaker wordt opgespoord.
  • Vechtpartij op Europalaan te Dilsen tussen neefjes G.F. en G.R., politie ter plaatse: blijkt dat G.F. met zijn vriendin in de auto op de parking aan het Stadhuis aan het praten waren. Dan is neef G.R. met zijn vriendin op de parking toegekomen. Op de parking is het tot een woordenwisseling tussen beiden gekomen, gepaard gaande met getrek en geduw. Partijen kunnen kalmeren, G.F. meegenomen ten burele voor verhoor aangaande het gebeuren en verhoor verboden wapendracht(had een mes in de wagen).