donderdag 22 mei 2008

Stampertje meets Droopy!

21-05-2008
  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 17.43 uur, E.C. uit Maaseik rijdt achteruit weg uit de parkeerplaats en merkt het voertuig van M.A. uit Geleen(Nl) niet op. EAF ingevuld.
  • Verkeersongeval op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 18.25 uur, wagen rijdt weg vanuit garage en ziet niet dat een bus het terrein oprijdt om te gaan tanken. Contact tussen de twee voertuigen. EAF.
  • Verkeersongeval vluchtmisdrijf op de Markt te Maaseik om 19.50 uur, S.L. uit Maaseik heeft zijn voertuig geparkeerd op de Markt. Vanop een terrasje ziet hij een Nederlands voertuig dat naast het zijne geparkeerd staat wegrijden en zijn vtg raken. Hij loopt naar het aanrijdende vtg. De bestuurder heeft hem niet gezien (of doet alsof) en rijdt door. Verder onderzoek.
  • Winkeldiefstal op Kloosterbempden te Maaseik tnv Kruidvat, een inwoonster wordt betrapt op het stelen van een halsketting en een bril. Nadeel: 8,50 Euro.
  • Diefstal fiets op Kerkhofstraat te Dilsen.
  • Opzettelijke slagen op B prevotlaan te Dilsen, een inwoner was hedenmiddag met zijn hondje aan het wandelen op de oude terreinen van het kiezelbedrijf GRALEX. Hij ziet dat voor hem een man en een vrouw lopen met een hond die niet aan de leiband is. Hij maakt hierover verschillende keren een opmerking en dan komt het tot een woordenwisseling tussen beide partijen. De andere man neemt dan een steen en komt in de richting van aangever. Wanneer hij dan bij hem komt stampt hij hem tegen het rechterbeen en stampt zijn hondje omver.
  • Verkeersongeval op de Hoogbaan te Dilsen om 09.15 uur, L.J. uit Dilsen rijdt met zijn lichte bestelwagen over de Hoogbaan. Hij bekijkt even hoe hij zijn voertuig kan parkeren terwijl hij op de weg stil staat. Hij rijdt vervolgens achteruit om zich op een parking te zetten. Intussen is P.M. uit Maasmechelen echter achter hem komen staan. Zij reed in dezelfde richting, zag de lichte vrachtwagen staan en is dan even voorzichtig achter het voertuig blijven wachten. Ze dacht dat de bestuurder ging indraaien of dergelijke. Toen L.J. achteruit reed trachtte ze nog aan de kant te gaan, te laat echter. L.J. rijdt tegen haar bromfiets en zij komt ten val. Schade aan bromfiets. P.M. gekwetst overgebracht naar ziekenhuis Msk.
  • Afzetterij op Siemenslaan te Dilsen tnv Esso, een inwoner uit Dilsen tankt zonder betalen.