maandag 12 mei 2008

Hij verliest méér dan zijn gezicht.

  • Verkeersongeval op de Kinrooierstwg te Maaseik om 19.50 uur, T.K. uit Maaseik zit gekneld in zijn auto. Is vanuit Neeroeteren gekomen richting Kinrooi en heeft de controle over zijn wagen verloren. Heeft links van de rijbaan 2 bomen geraakt en is dan tot stilstand gekomen op de rijbaan. Vtg total loss. T.K. was bij aankomst van de politie nog bij bewustzijn maar was helemaal wild, vermoedelijk onder invloed van drugs. Moest met 3 personen vastgehouden worden om de brandweerlui hun werk te laten doen voor bevrijding. Had ernstige kwetsuren in het aangezicht, werd afgevoerd naar ziekenhuis op intensieve zorgen. Een bloedstaal werd afgenomen.
  • Terugvinden gestolen voertuig in Kanaal op de O Brugstraat te Dilsen, er drijft een voertuig midden in het kanaal, betreft witte oude Ford Sierra, voertuig werd enige tijd geleden gestolen op de terreinen van Dilsen VV.
  • Diefstal braak op Bakkershoefstraat te Dilsen, fiets werd uit afgesloten schuur gestolen. Slot werd opengebroken en damesfiets werd gestolen. Even later krijgt de politie dan telefoon dat er een jongen mee over de wijk fietst. Blijkt dit E.A. te zijn, niet onbekend. Hij slaat weer toe...Fiets werd afgenomen en terug aan eigenaar bezorgd. E.A zegt de fiets in de struiken gevonden te hebben en weet er verder weeral niets van. Ouders weeral ingelicht en pv opgesteld.