donderdag 1 mei 2008

Wat is er aan de (linker)hand?

30-04-2008
  • Poging Diefstal braak op Bleumerstraat te Maaseik tnv liberale mutualiteit, verdachten hebben braak gepleegd aan toegangsdeur. Op eerste zicht niets ontvreemd.
  • Verkeersongeval op de Heirweg te Maaseik om 13.10 uur, J.A. uit Maaseik volgde de Heirweg richting Oude Ophoverbaan. V.M. reed achteruit uit zijn oprit de rijbaan op. Door een reglementair geparkeerd voertuig had hij J.A. niet zien aankomen en reed tegen haar voertuig. EAF opgesteld.
  • Verkeersagressie op Lodderkuil te Dilsen om 14.00 uur tnv L.J. uit Dilsen, slachtoffer reed met zijn personenauto op Hoefkamp richting Europalaan en passeerde een voertuig BMW dat de Hoefkamp kwam opgereden. Net voor ze zich kruisen wijkt de andere auto uit naar slachtoffer toe en die wijkt op zijn beurt richting voetpad zonder verdere gevolgen. L.J. keert zijn auto en rijdt de andere achterna. Deze stopt op Lodderkuil. Hij stapt uit en spreekt de bestuurder van de BMW aan die op de oprit staat bij de woning. Deze neemt eerst de polsen van slachtoffer vast. Slachtoffer zegt tegen hem dat hij niet met hem wil vechten. De andere laat hem los maar even later begint hij door te flippen volgens slachtoffer en stampt hem tegen zijn linker hand en benen. Slachtoffer gaat naar zijn auto en stapt in en de andere gaat het huis binnen, de man komt even later naar buiten met een soort buis en slaat daarmee op de grond voor het voertuig van slachtoffer. Deze laatste rijdt langzaam achteruit en kan zonder zich te haasten vertrekken. L.J. gaat naar het ziekenhuis, zijn linkerpink is gebroken en hij is voorlopig zes weken werkonbekwaam.
  • Diefstal fiets op Rodenbachtstraat te Dilsen.
  • Vandalisme op Maisstraat te Dilsen, twee jongeren hebben ruit auto ingeslagen, er zijn aanwijzingen naar de daders, enkele jongeren uit Dilsen, de politie Maasland onderzoekt de zaak.

01-05-2008

  • Vandalisme/Bedreiging op Kantonsweg te Dilsen, deur van D.B werd ingestampt. Wanneer de politie ter plaatse komt, komt een vtg aangereden met de gebroeders H. uit Maasmechelen. Gemoederen kunnnen bedaren..... Er is sprake van wapenvertoon door D.B.. Het wapen werd inbeslaggenomen betreft BBGUN.