woensdag 22 april 2009

CSI Maasland!

21-04-2009


  • Verkeersongeval op de Brugstraat te Dilsen om 22.00 uur. S.J. uit Dilsen krijgt ree tegen wagen, krassen en deuk in wagen.
  • Sluikstorten op Oude Baan te Dilsen. Er werd afval achtergelaten aan de glascontainer aan de Vrietsel. Verder onderzoek, er zijn aanwijzingen naar de dader.
22-04-2009


  • Diefstal braak op Krekeldries te Dilsen. De voordeur werd geforceerd. TV, printers, microgolf en PC werden gestolen, recherche doet sporenonderzoek.
  • Verkeersongeval vlucht op de Houtweg te Maaseik om 02.20 uur. Voertuig heeft verlichtingspaal omgereden. Het aanrijdende voertuig kon aangetroffen worden, verder onderzoek.
  • Woningbrand/Brandstichting op de B Philipslaan te Maaseik. Hedennacht omstreeks 03.00 uur werd de politie en brandweer ingelicht over een brand. Door de brandweer en politie werden de bewoners geëvacueerd en de brand geblust.
    Na het blussen van de brand meldt de brandweer dat er op verschillende plaatsen brandhaarden zijn en dat de brand zeer waarschijnlijk opzettelijk veroorzaakt is. De bewoner van het appartement waar de brand ontstond werd met lichte verwondingen opgenomen in het ziekenhuis. De onderzoeksrechter werd gevorderd. De lokale recherche Maasland onderzoekt de juiste omstandigheden van de brandstichting ism een branddeskundige.
  • Poging diefstal braak op Maaseikerlaan te Maaseik. Onbekenden hebben venster aan de rechterzijkant verbrijzeld van een kantoor. De dader(s) zijn niet binnengeraakt. Er werden bloedsporen aangetroffen. Recherche doet sporenonderzoek.