donderdag 23 april 2009

Nóóit te oud om te leren.

22-04-2009
  • Niet-verzekerd voertuig op Boomgaardstraat te Maaseik. Het voertuig van S.J. stond verkeerd geparkeerd en had geen verzekering, takeling.
  • Vandalisme/Opzettelijke slagen op Capucienenstraat te Maaseik. 2 personen hebben een stuk vloertegel op de voorruit van een geparkeerde wagen gegooid. Voorruit totaal verbrijzeld, lakschade en deuk in motorkap. Verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 18.00 uur. Fietser D.L.(60j) uit Dilsen volgt de Rijksweg tot aan de lichten te Elen en wil vervolgens haaks oversteken. De auto's staan nog stil en hij denkt het nog te halen, ondanks dat hij ook rood heeft. De eerste auto, bestuurd door S.P.(41j) uit Maaseik, op de linkerrijstrook ziet hem niet komen en schept hem op de motorkap. Fietser licht gekwetst.
  • Niet-verzekerd voertuig/ Sturen zonder rijbewijs op Langstraat te Dilsen. B.H. uit Dilsen rijdt met een niet-gekeurd, niet-verzekerd voertuig en hij heeft een verval van het recht van sturen voor elk motorvoertuig. B.H. rijdt snel naar zijn woning en parkeert zijn voertuig op zijn inrit. Het parket wordt ingelicht, het voertuig wordt getakeld.
  • Onverantwoord rijgedrag op de Rijksweg te Dilsen om 20.00 uur. Interceptie van bestuurder S.H.(23j) uit Maasmechelen die tegen onverantwoorde snelheid over de Rijksweg scheurt, betrokkene verklaart zijn voertuig aan het testen te zijn. Hij had een nieuwe achteras gestoken.

23-04-2009

  • Verkeersongeval vlucht op de Kasteeldreef te Dilsen om 12.00 uur. Een vrachtwagen heeft een brievenbus geramd. Dader wordt opgespoord.