zaterdag 11 april 2009

Waren het de Paasklokken of toch een roze olifant?

10-04-2009
  • Niet-verzekerd voertuig op de Diesterstwg te Maaseik. Bromfiets van S.M. uit Dilsen werd getakeld.
  • Opzettelijke beschadigingen op R Kruisstraat te Maaseik. Een inwoner was buiten aan de tv-kast aan het prullen. De politieploeg komt ter plaatse en stelt schade vast aan tv-kast. De inwoner ontkent de feiten doch heeft momenteel geen tv-aansluiting wegens niet-betaling van zijn factuur aan Interelectra.
  • Diefstal op Riethoekstraat te Dilsen. Betreft diefstal van een tuinfrees, dewelke in de achterliggende tuin stond.

11-04-2009

  • Gekwetst persoon op de A Sauwenlaan te Dilsen. Ter plaatse is een inwoner na een feestje buiten gevallen op zijn hoofd. Wordt afgevoerd door ambulance.
  • Diefstal braak Heterdaad op Hoogbaan te Dilsen. Melding dat er zich twee personen en een voertuig bevinden aan de witte kapel. Ter plaatse drie twintigjarigen uit Dilsen aangetroffen. De drie personen doen uitstappen en gefouilleerd. Ze hebben met een koevoet de offerblok van de kapel opengebroken doch deze was leeg. Het parket werd verwittigd, de drie mogen alledrie beschikken na verhoor doch zullen zich later voor de rechtbank dienen te verantwoorden.
  • Moeilijkheden/opzettelijke beschadigingen op G kerkstraat te Maaseik. E.M. uit Dilsen had zijn auto uitgeleend aan twee vrienden. Deze laatsten kregen een discussie met B.R. B.R. klopt dan een deuk in de auto van E.M. met discussie tussen de vijf tot gevolg.
  • Verkeersongeval/dronken sturen op de K Boudewijnlaan te Maaseik om 07.00 uur. S.K.(24j) uit Dilsen zegt dat hij is uitgeweken voor een tegenligger en daardoor in de middenberm tot stilstand is gekomen tegen enkele bomen. Vtg is voor de schroot. Bestuurder is naar spoedgevallen gebracht door voorbijganger. Ademanalyse positief. Rijkewijs ingetrokken.
  • Opzettelijke slagen op G Kerkstraat te Maaseik. V.L. uit Kinrooi was in het gezelschap van enkele vrienden naar een horecazaak gewandeld. V.L. heeft een kruiwagen (werken aan gebouw) genomen en ermee over het kerkplein gewandeld. Wilde vervolgens de horecazaak binnen doch werd geweigerd waarna er een discussie plaats vond en V.L. slagen heeft gehad. Hij werd verzorgd in het ziekenhuis.