woensdag 29 april 2009

Hij was overladen!

28-04-2009
  • Verkeersongeval/Verkeersagressie op de M Koningsstr te Maaseik om 13.25 uur. A.D.(20j) uit Kinrooi rijdt in een voertuig van de rijschool en wordt thv de bloembakken aangereden door een Nederlands voertuig. De bestuurder van het aanrijdende voertuig stopt iets verder, scheldt de begeleidster van de autorijschool de huid vol en vertrekt. Verder onderzoek.
  • Onverantwoord rijgedrag op Diestersteenweg om 22.00 uur. De politie heeft H.J. uit Opglabbeek, snelheidsduivel, kunnen onderscheppen van Neeroeteren naar Maaseik. Betrokkene reed meer dan 40 Km/u te snel. Bestuurder had nog maar twee maanden zijn rijbewijs. Zijn rijbewijs werd ingetrokken.
  • Verkeersongeval vlucht op Sportlaan te Maaseik. R.W. uit Maaseik heeft na de volleywedstrijd tegen Roeselare afgelopen zaterdag tegen het voertuig van M.P. uit Maaseik gereden en is verder gereden. Enkele getuigen hebben het gezien.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 15.00 uur. T.J.(19j) uit Dilsen vertrekt vanuit parkeerstand en wil de Rijksweg oversteken in de richting van Dilsen. V.S.(23j) uit Dilsen rijdt op de Rijksweg en probeert nog uit te wijken, doch kan de wagen niet meer ontwijken. V.S. wordt overgebracht naar dienst Spoed Maaseik.
  • Verkeersongeval op de B Henrylaan te Dilsen om 15.15 uur. S.H.(34j) uit Dilsen rijdt met haar voertuig komende van de Tienstraat naar de Burgemeester Henrylaan.
    Ter hoogte van het kruispunt loopt er plots een kind, D.A.(7j) uit Dilsen de straat over, hij kwam vanachter een geparkeerd voertuig gelopen! Het kind is tegen het voertuig van S.H. gelopen. Voor onderzoek naar het ziekenhuis doch lichte verwondingen.

29-04-2009

  • Poging Diefstal te Heppeneert te Maaseik. Onbekenden hebben zich toegang verschaft tot het gebouw door aan de achterzijde een deur te forceren. Op het eerste zicht niets weg.
  • Winkeldiefstal op Kloosterbempden te Maaseik tnv Colruyt. S.S. uit Maaseik heeft wat door de winkel gelopen en enkele voedingswaren gekocht. Ondertussen heeft hij twee batterijlader sets uit de rekken genomen. Aan de kassa heeft hij enkel de voedingswaren betaald.