donderdag 30 april 2009

Geef mij toch maar een airco….

29-04-2009
  • Verkeersongeval op de Stationsstraat te Maaseik om 17.10 uur. Wanneer V.J. uit Dilsen-Stokkem, samen met haar 3 vriendinnen een geparkeerde vrachtwagen inhalen, opent de bestuurder het portier en V.J. rijdt ertegen. Ambulance komt ter plaatse en V.J. wordt voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis van Maaseik.
  • Oplichting op Hoefkamp te Dilsen-Stokkem. P.J. zou zijn opgelicht door B.N. voor een enkele honderden euro’s. Het zou gaan om telefoonkosten. Ploeg gaat ter plaatse en buurtwerkster wordt ingelicht.
  • Beschadigingen op Sionstraat te Maaseik. Een VW Golf wordt door de ploeg aangetroffen met ingeslagen ruiten. Eigenaar werd opgebeld. De schade zou niet recent zijn.
  • Vandalisme op Sportlaan te Dilsen-Stokkem. V.S. uit Dilsen-Stokkem meldt dat de wielen weg zijn van de fiets van V.K. Tevens zijn de remkabels doorgeknipt. De fiets stond op locatie afgesloten. Ploeg gaat ter plaatse en brengt meldster naar huis.
  • Verkeersongeval op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 22.33 uur. Z.A. uit Maasmechelen heeft groot zwart dier aangereden. Het voertuig heeft schade aan de rechter zijflank. Geen dier meer ter plaatse.

30-04-2009

  • Verkeersongeval t.h.v. het kruispunt Rijksweg met de Europalaan te Dilsen Stokkem om 00.01 uur. Betreft een kop- staartaanrijding. Beiden partijen kwamen van Maaseik en reden in de richting van Maasmechelen. Ter hoogte van de verkeerslichten is M.C. uit Maasmechelen tegen de achterzijde van het voertuig van T.H. uit Tongeren gereden. Beiden partijen kwamen niet overeen inzake een onderlinge regeling en hebben bijgevolg onze diensten in kennis gesteld. M.C. legt een positieve ademtest af. Proces-verbaal werd opgesteld.
  • Fietsdiefstal op de Maaseikerlaan te Maaseik. V.M. uit Maaseik meldt de diefstal van een fiets. Gestolen uit de serre. Betreft damesfiets, grijs van het merk Gazelle. Fiets was slotvast bij diefstal. Melding werd opgemaakt.