dinsdag 11 augustus 2009

Blijven drijven!

10-08-2009
  • Beschadiging voertuig op Baron de Rosenweg te Dilsen-Stokkem t.n.v. S.J. De buitenspiegel van haar voertuig werd afgebroken door een onbekende. De wagen stond in de carport op hun eigendom. Regeling via verzekering.
  • Val van een persoon op Zandbergerstraat te Maaseik. V.J. uit Maaseik is met zijn twee hondjes de eenden aan het voeren. Twee fietsers komen uit de richting van het eilandje. Wanneer ze V.J. voorbijsteken trekt zich een hond los en loopt voor het slachtoffer. G.A. uit Bocholt komt hierdoor zwaar ten val. Het slachtoffer werd met de MUG overgebracht naar het ziekenhuis van Genk.
  • Verkeersongeval op Haagstraat te Dilsen-Stokkem om 20.12 uur. K.H. uit Dilsen-Stokkem is met zijn wagen tegen een muurtje van een woning gereden. Er is alleen schade aan de wagen.
  • Verkeersongeval op Breeërweg te Maaseik om 20.32 uur. Een motorrijder verliest de controle over zijn stuur en wijkt uit naar rechts. Hij schuurt rakelings langs een boom, rijdt nog een stukje verder over de grasdijk en belandt uiteindelijk in het kanaal. De bestuurder, F.R. uit Houthalen-Helchteren, werd niet gekwetst. De brandweer zal de volgende dag met duikers gaan zoeken naar de motorfiets.

11-08-2009

  • Verkeersongeval op Kantonsweg te Dilsen-Stokkem om 06.37 uur. Op het kruispunt met de Eindeweg is er een aanrijding tussen een personenwagen en een bromfietser. Ziekenwagen ter plaatse en de scooter werd getakeld.
  • Fietsdiefstal op Bosstraat te Maaseik. S.J. uit Maaseik plaatste haar fiets in de fietsenstalling ter hoogte van de broodjesbar. De fiets werd afgesloten. Betreft een donkerblauwe damesfiets met een zwart metalen mandje aan het stuur. Aangifte via loket.
  • Diefstal met braak op Walstraat te Maaseik. Tijdens de nacht werd er ingebroken in de burelen van het witgele kruis. De Buitendeur werd geforceerd. Er zijn twee geldkistjes uit een afgesloten lade gehaald. Lokale recherche gaat ter plaatse.
  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 10.31 uur. Een vrachtwagen stond stil op de parkeerstrook in de richting van Maaseik ter hoogte van het benzinestation van Shell. Een bus van ‘De Lijn’ rijdt op de Rijksweg richting Maaseik. Ter hoogte van de vrachtwagen raakt de bus de vrachtwagen met de rechterzijspiegel. De linkerzijspiegel is beschadigd van de vrachtwagen alsook de rechterzijspiegel van de bus. Patrouille gestuurd.
  • Verkeersongeval op Koning Albertlaan te Maaseik om 12.38 uur tussen een personenwagen en een fietser. De fietser is lichtgewond. Geen ziekenwagen nodig. Ploeg ter plaatse.