maandag 31 augustus 2009

Er werd driemaal iets gekraakt.

30-08-2009

  • Diefstal braak op Ridderpadstraat te Maaseik. De dader(s) hebben de woning betreden langs het slaapkamervenster. Er werden juwelen gestolen.
  • Verkeersongeval op de Pannenhuisstraat om 17.30 uur. P.A. (28j) uit Dilsen heeft tijdens het rijden met de quad een ongeval gehad in het bos. Ter plaatse staat zijne vriend op onze diensten te wachten. Na aankomst van de dienst 100 begeven wij ons samen met oproeper naar zijn compaan. Betrokkene ligt midden in het bos - in een diepe kuil. Slachtoffer heeft een zware fractuur aan de voet en kan niet door een voertuig opgehaald worden gezien de onberijdbare plaats van het gebeuren. Betrokkene diende gedragen te worden doorheen het prachtige plaatselijke heuvelachtige landschap tot aan het voertuig van de ambulancediensten.
  • Diefstal braak op Reselt te Dilsen. V.B. uit Dilsen, die vorige week aangehouden werd voor diverse feiten heeft enige tijd gebruik gemaakt van een huis in deze straat. Er stonden pannen op het vuur en borden met etensresten op tafel. De frigo werd terug in gestoken. De bewoner van het huis is reeds sedert 2.5 jaar opgenomen in een verzorgingstehuis.