woensdag 12 augustus 2009

Recyclagemateriaal krijgt pootjes…

11-08-2009
  • Verkeersongeval op Burgemeester Philipslaan te Maaseik om 14.20 uur. Betreft een kop- staartaanrijding tussen C.C. uit Bree en E.J. uit Maaseik. Enkel stoffelijke schade. EAF helpen invullen.
  • Drugsgebruik op Europalaan te Dilsen-Stokkem. S.E. uit Heusden-Zolder zit op een bankje doodleuk een joint te rollen. Een zakje weed en vloeibare XTC in beslag genomen.
  • Verkeersongeval op Bresilstraat te Dilsen-Stokkem om 20.18 uur. Op het kruispunt met de Grenenbosweg is S.F. uit Dilsen-Stokkem met zijn auto tegen een paaltje gereden. De auto is zwaar beschadigd. De auto werd getakeld. EAF. Enkel stoffelijke schade.
  • Verkeersongeval op Stokkemerbaan te Dilsen-Stokkem om 22.46 uur. De dienst 100 meldt een verkeersongeval tussen een auto en een fietser. Slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Patrouille gestuurd.
  • Diefstal op Veesteeg te Dilsen-Stokkem t.n.v. N.M. Betrokkene meldt dat er deze avond 7 van de 8 tv’s, die op de parking stonden, gestolen werden. Via de videobeelden herkent de ploeg D.H. uit Dilsen-Stokkem. Hij bekent dat hij de tv's heeft meegenomen en dat hij dacht dat het oud ijzer was aangezien de tv’s langs de straat stonden. Tv’s werden allemaal binnen het half uur terug bezorgd aan het slachtoffer. Tevreden klant!

12-08-2009

  • Diefstal op Kinrooiersteenweg te Maaseik t.n.v. V.G. Een kleine hoeveelheid oud ijzer werd gestolen uit een aanhangwagen op de oprit van de woning. Geen braak. Melding werd opgesteld.