woensdag 5 augustus 2009

Op weg naar Pamplona?

03-08-2009

  • Verdwijning op Brugstraat te Maaseik. P.D. uit Bree meldt de verdwijning van zijn Duitse herder. De bruin-zwarte pup luistert naar de naam Akira en is gechipt. De hond werd ingeladen in een witte bestelwagen. Type of merk onbekend. De persoon die het diertje heeft meegenomen kan steeds contact opnemen met de lokale politie Maasland op het nummer 089/569211. De eigenaar zou het diertje heel graag terug krijgen.

04-08-2009

  • Verkeersongeval op Rotemerlaan te Rotem om 11.20 uur. P.M. uit Maaseik raakt met de linker buitenspiegel van zijn voertuig de buitenspiegel van een bus van de Lijn die in tegengestelde richting rijdt. Enkel stoffelijke schade – EAF.
  • Loslopende stier op Boyen te Dilsen-Stokkem. Het dier loopt los op het fietsroutenetwerk ter hoogte van de kiezelgroeve. Na intensief zoekwerk geen stier meer kunnen aantreffen.
  • Vandalisme op Burg Prevotlaan te Dilsen-Stokkem. Melding van vernielingen aan vlaggen en vlaggenmasten in de straat.
  • Verkeersongeval op Stationsstraat te Maaseik om 18.59 uur. D. P. uit Maaseik fietst over het fietspad richting Gasthuisveld. Aan huisnummer 83 draait een auto, die in dezelfde rijrichting rijdt, linksaf de parkeerplaats in en daarbij rijdt hij de fietsster aan. Fietsster is gekwetst en wordt met ambulance naar ziekenhuis gebracht.
  • Verkeersongeval vlucht op Diestersteenweg te Maaseik om 21.49 uur. V. R. uit Kinrooi komt uit de Verloren Kost gereden en wil Diestersteenweg oversteken. Hij komt in aanrijding met een speciaal transport. Deze zijn doorgereden. Transport aangetroffen op domein Bruggen &Wegen. Bestuurder heeft geen aanrijding gevoeld. EAF ingevuld.
  • Verkeersongeval op Dilserweg om 21.30 uur. Voertuig bestuurd door P.K. uit Maaseik kan aanrijding met een ree niet vermijden.