zaterdag 1 augustus 2009

Sjonge jonge, wat een pipo's!

31-07-2009

  • Verkeersongeval vlucht op de Ophovenstraat te Maaseik om 17.50 uur. Bestuurder van een BMW rijdt op de parking van een juwelier een paaltje om. Benadeelde spreekt hem aan op de beschadigingen. Bestuurder gaat hier niet op in en deelt haar mee dat ze de politie maar moet bellen en vertrekt. De eigenaar van de wagen betreft V.D. (32j) uit Staden. Enkele uren later krijgt de politieploeg een oproep ivm problemen op een camping te Neeroeteren. Betreft V.D. die in dronken toestand met de wagen wil vertrekken. Ter plaatse stelt de ploeg wij vast dat het voertuig welk eerder op de avond betrokken was in het ongeval aan de bungalow van verdachte opgesteld staat. Beschrijving bestuurder komt overeen met aangetroffen persoon. Verdachte werkt niet mee. Intrekking Rijbewijs.
  • Oplichting op Zonnedauwlaan te Dilsen. Een inwoner had zijn wagen te koop aangeboden op internet. Een kandidaat koper biedt zich aan. De verkoper diende eerst 750 euro over te maken alvorens hij de verkoopprijs kon ontvangen?? Hij doet dit dus?? 750 euro kwijt natuurlijk.
  • Verkeersongeval op de Boyerweg te Dilsen om 17.00 uur. Op het fietspad op de Boyerweg zijn 2 fietsers frontaal in aanrijding gekomen. V.V. (42j) uit As is gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Maaseik. P.V. (61j) uit Maaseik heeft enkel schaafwonden.
  • Sturen zonder rijbewijs op Rijksweg te Dilsen. B.R. uit Dilsen rijdt rond met motorfiets doch zijn rijbewijs werd reeds ingetrokken. PV sturen zonder rijbewijs.
01-08-2009

  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 01.40 uur. S.T. (52j) uit Kinrooi rijdt op de rechterrijstrook van de Rijksweg in de richting van Rotem. B.J. (23j) komt de Rijksweg opgereden en het komt tot een aanrijding. B.J. blaast positief, rijbewijs ingetrokken.
  • Vandalisme op Maasstraat te Dilsen om 04.00 uur. Venster aan de straatkant is stukgegooid. Bewoonster is wakker geworden door de slag, ze vermoedt dat haar ex-man de dader is. De buurman heeft een wagen horen wegrijden.