vrijdag 21 augustus 2009

Lightning never strikes twice…

20-08-2009
  • Blikseminslag op Maaseikerlaan te Maaseik. Oproeper meldt een blikseminslag in een woning. Hij wist niet of er vuurontwikkeling was. Brandweer werd ingelicht. Ploeg gaat ter plaatse.
  • Verkeersongeval op Tienkampstraat te Dilsen-Stokkem om 15.06 uur. H.K. uit Hasselt staat op de Tienkampstraat klaar om de Rijksweg op te rijden. Achter haar staat Y.B. uit Maaseik. Wanneer H.K. wil oprijden valt ze stil. Y.B. heeft dit niet onmiddellijk gezien en wil mee de Rijksweg op rijden. Hierdoor ontstaat er een kop- staartaanrijding. EAF ingevuld. Enkel stoffelijke schade.

21-08-2009

  • Verdacht persoon op Eikerstraat te Maaseik. Wij treffen een persoon aan ter hoogte van de Eikerpoort. Betrokkene heeft een mes op zak. Het mes werd in beslag genomen. PV wordt opgesteld.
  • Beschadiging nutsleiding op Merellaan te Dilsen-Stokkem. Waarschijnlijk is de hoogspanningskabel geraakt door de bliksem. De ploeg gaat ter plaatse. De kabels hangen nog allemaal vast en er is niets bijzonder te zien, ook geen vonken. Er is een licht trillend geluid te horen komende van de kabels. Ploeg zal nog een tweede controle doen en indien nodig Infrax verwittigen.
  • Poging diefstal met braak op Valderenstraat te Maaseik. D.P. meldt dat het slot van de garage werd geforceerd. De garage staat los van de woning. Geen verdachte. Melding werd opgesteld.