donderdag 20 augustus 2009

Warmste dag van het jaar!

19/08/2009

  • Verkeersongeval op Rozenlaan te Dilsen-Stokkem om 16.21 uur. Een bestuurster rijdt met haar voertuig op de Rozenlaan en draait rechtsaf Reselt op. Daar wordt ze rechts vooraan aangereden door de bestuurder van een scooter. Deze komt zwaar ten val. Hij wordt overgebracht door de dienst 100 naar het ziekenhuis van Maaseik ter controle.
  • Verkeersongeval met vluchtmisdrijf op St Lambertuskerkstraat te Maaseik. Naar aanleiding van voornoemd ongeval komt de tegenpartij zich spontaan aanmelden. De betrokken bestuurder heeft de controle over het stuur verloren en daarbij een stilstaand voertuig geraakt. Beide partijen zijn akkoord met een onderlinge regeling. EAF werd opgesteld.
  • Verkeersongeval op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 17.48 uur. Het betreft een aanrijding tussen twee bewoners van eenzelfde complex. Een bestuurder rijdt achteruit om de inrit te verlaten terwijl een andere bestuurder de inrit oprijdt. Lichte schade aan beide voertuigen. EAF werd ingevuld.

20/08/2009

  • Verkeersongeval op Belzerstraat te Dilsen-Stokkem. Een fietser verschiet van een tegenliggende fietser en komt ongelukkig ten val. Hij wordt voor verzorging naar het ziekenhuis Maas en Kempen overgebracht.
  • Exhibitionisme op Driepaal te Dilsen-Stokkem. Een stadswacht meldt dat op de Driepaal ter hoogte van het oude vliegveld iemand naakt rondloopt. Patrouille in de buurt levert niets op.