dinsdag 18 augustus 2009

Kreng van een wijf?

17-08-2009

  • Diefstal op Watering te Dilsen-Stokkem. Betreft een diefstal van een houtkachel. Er is geen braak gepleegd. De daders zijn vermoedelijk via een raam aan de zijkant van het gebouw binnen geklommen. Dit raam was dicht maar niet slotvast. Ploeg ter plaatse voor de nodige vaststellingen.
  • Nachtlawaai op Kapelhof te Dilsen-Stokkem. Verschillende meldingen van buren die klagen over lawaaihinder veroorzaakt door een aantal jongeren die zich bevinden op een pleintje in de buurt. Tot driemaal ter plaatse geweest en jongeren aangemaand stiller te zijn.
  • Diefstal op Kruisvenlaan te Dilsen-Stokkem. Een bewoner meldt een diefstal in zijn woning. Via een raam aan de zijkant van de woonkamer, dat op klapstand stond, zijn de daders binnen en buiten geraakt. De woning werd doorzocht en er werden juwelen gestolen. Er zijn geen braaksporen. Ploeg doet vaststellingen.

18-08-2009

  • Sturen onder invloed op Koning Boudewijnlaan te Maaseik. Naar aanleiding van een verkeersinbreuk werd H. B. uit Dilsen-Stokkem onderworpen aan een ademtest met positief resultaat.
  • Aantreffen kreng van een ree op de Bergeindestraat te Maaseik.
    Agentschap natuur en bos werd gecontacteerd voor opruiming.
  • Opzettelijke beschadigingen op Tienstraat te Dilsen-Stokkem. De ruit van de voordeur werd ingegooid door iemand die snel met de auto is weggereden. Verder onderzoek volgt.
  • Verkeersongeval met dodelijke afloop op Boslaan te Dilsen-Stokkem. Omstreeks 08.00 uur is ter hoogte van camping Sparrendal een wagen tegen een boom gereden. De bestuurder zit gekneld in het voertuig. Dienst 100 komt ter plaatse. Het slachtoffer is overleden. De sociale dienst van de politiezone Maasland verleent slachtofferhulp aan de familie van het slachtoffer.
  • Diefstal met braak op Daalderdijk te Dilsen-Stokkem. De bewoner komt terug uit vakantie en stelt een diefstal in zijn woning vast. Er werd ingebroken via het raam achter de woning. Geld en juwelen zijn verdwenen. Patrouille gestuurd.