vrijdag 14 augustus 2009

Rust roest!

13-08-2009
  • Verlies olie op Grote Kerkstraat te Maaseik. Er ligt een oliespoor van ongeveer 20 meter op de stoep en op het wegdek. De stoep is op sommige plaatsen spekglad. Wij hebben de stoep afgesloten met een lint en de aannemer gecontacteerd. Hij gaat het goedje binnen het uur opruimen.
  • Verkeersongeval op Monseigneur Koningsstraat te Maaseik om 15.25 uur. W.A. uit Maaseik meldt dat ze aan het ziekenhuis in Maaseik, bij het wegrijden, tegen het geparkeerde voertuig van W.Y. uit Bree is gereden. Enkel stoffelijke schade. Onderlinge regeling.
  • Verkeersongeval op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 18.26 uur. C.A. uit Dilsen-Stokkem is betrokken in een aanrijding op het kruispunt met de Rijksweg. De andere wagen, bestuurder R.J. uit Dilsen-Stokkem, zou het oranje licht genegeerd hebben. Patrouille gestuurd.

14-08-2009

  • Verdacht voertuig op Zandbergerstraat te Maaseik. Er staat een auto in het midden van de straat met de lichten aan en de motor draait op een hoog toerental. Ploeg gaat ter plaatse. E.K. uit Maaseik ligt in zijn auto te slapen midden op het kruispunt. Fouille voertuig en persoon negatief. Ademtest ‘Save’.