donderdag 13 augustus 2009

Kleine woef met groot ego?

12-08-2009
  • Verkeersongeval op Stationsstraat te Maaseik om 13.41 uur. Bij het oprijden van het rond punt mist G.J. uit Maaseik zijn bocht. Hij heeft hierbij een verlichtingspaal aangereden. Licht gekwetst.
  • Diefstal op Litzberg te Dilsen-Stokkem. V.H. uit Dilsen-Stokkem meldt de diefstal van 2 nadarhekken. Deze stonden opgesteld achter de kleedkamer aan het voetbalveld van de veteranenploeg van Lanklaar. Melding werd opgesteld.
  • Schade door dieren op Zavelstraat te Dilsen-Stokkem. S.H. uit Dilsen-Stokkem meldt dat een jack russel 2 kippen heeft doodgebeten in de tuin van zijn dochter. Benadeelde kent de eigenaar en de hond niet. Melding werd opgesteld.
  • Verkeersongeval op Burgemeester Henrylaan. V.T. uit Maaseik verliest de controle over zijn voertuig en belandt vervolgens in de tuin van twee woningen. Een verkeersbord werd beschadigd. Patrouille gestuurd. Ademtest: save. Takeldienst komt ter plaatse. Enkel stoffelijke schade.
  • Diefstal met braak op Borreshoefstraat te Dilsen-Stokkem t.n.v. V.W. Tijdens de afwezigheid van de bewoners breekt de dader(s) de voordeur open. Hij begeeft zich via de inkomhal naar de woonkamer. Buit: plasma tv, een dvd-recorder en een laptop. Ploeg gaat ter plaatse.

13-08-2009

  • Fietsdiefstal op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. N.C. uit Dilsen-Stokkem plaatste zijn fiets tegen de muur aan het cultureel centrum te Dilsen. Hij had zijn fiets afgesloten met een letterslot. Toen hij 's avonds terug kwam, was zijn fiets gestolen. Het slot lag doorgeknipt op de plaats waar de fiets stond. Betreft een zwarte MTB. Melding werd opgemaakt.
  • Poging diefstal op Siemenslaan te Dilsen-Stokkem. De dader heeft de omheining van Reginatrans op twee plaatsen doorgeknipt om zich zo de toegang te verschaffen tot het bedrijf Bekaert. Bij Reginatrans werd niets ontvreemd. Er wordt nog onderzocht of bij Bekaert iets werd ontvreemd.