woensdag 19 augustus 2009

Eerlijkheid duurt het langst!

18/08/2009

  • Verkeersongeval met stoffelijke schade op Steenweg naar As te Maaseik. De bestuurder van een voertuig komt melden dat hij gisteren bij een uitwijkmanoeuvre enkele paaltjes en een vuilbak heeft geraakt naast de rijbaan. Hij wenst de schade rechtstreeks te vergoeden aan de stad Maaseik.
  • Sluikstorten op Zandbergerstraat te Maaseik. Een bewoner meldt dat een onbekende verschillende onderdelen van fietsen, een kinderwagen en nog ander metaal heeft neergegooid aan de containers van de Chiro van Neeroeteren. De technische dienst van de stad Maaseik werd in kennis gesteld en zorgt voor de opruiming.

19-08-2009

  • Oplichting op Prinsenhoflaan te Maaseik. Een taxichauffeur uit Hasselt vervoert drie personen vanuit het station te Genk naar Maaseik. Wanneer hij stopt in het centrum van Maaseik vluchten de drie personen zonder te betalen. Verder onderzoek wordt verricht.
  • Diefstal met heterdaad op Kloosterbempden te Maaseik. De bewoners worden wakker door het geluid van een hoogtewerker. Zij beginnen te roepen en doen het licht aan waardoor de daders onmiddellijk vertrekken. Patrouille uitgevoerd in de buurt naar mogelijke verdachten.
  • Onverantwoord rijgedrag op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Twee auto’s zijn aan het racen. Ze halen rechts in via de pechstrook. Betrokken bestuurders hinderen andere voertuigen. Bestuurders worden geïdentificeerd via de nummerplaat van hun voertuig.
  • Verkeersongeval met vluchtmisdrijf op St Lambertuskerkstraat te Maaseik. Een bestuurster parkeert haar voertuig reglementair op de St Lambertuskerkstraat. Het geparkeerde voertuig wordt door een onbekende bestuurder langs achter aangereden. Door de aanrijding wordt het voertuig 10 meter naar voor geduwd en raakt achteraan zwaar beschadigd. Het buurtonderzoek werd gestart.
  • Verkeersongeval op Sionstraat te Maaseik om 07.58 uur. D.S. uit Maaseik rijdt met zijn voertuig op de Monseigneur Koningstraat. Aan het kruispunt met de Sionstraat draait hij linksaf en komt in aanrijding met een fietser. De fietser komt bij de aanrijding ten val en wordt door de dienst 100 voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.
  • Diefstal met braak op Markt te Maaseik. De eigenaar stelt de inbraak vast. Kluis is verdwenen. Verder onderzoek volgt.
  • Diefstal op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Benadeelde had haar damesfiets en de mountainbike van haar zoon op de oprit van de woning staan. Beide fietsen werden gestolen.